tiistai 13. toukokuuta 2014

Mitä kuuluu?

Tänään on tiistai. Juokset ensimmäisen ultramatkasi lauantaina. Mikä on fiilis?

Fiilis on kiireinen. Takaraivossa soi Janne Holmenin neuvo kisaviikon henkisen kuormituksen keventämisen tärkeydestä. Förlåt Janne. Alltid samma sak. En ole juuri ehtinyt keskittyä lauantain juoksuun.

Oletko jo keventänyt treeniä? 

Lauantaina tein molempien juoksukouluryhmien kanssa kevyet lenkit, joihin ajallisesti meni reilu kaksi tuntia. Sen jälkeen olen ottanut fyysisesti rennosti. Huomenna menen avaamaan jalat polvien alapuolelta ja tänään pidän Jäykkis-jumpan, jossa avataan koko kroppaa keppijumpan, joogan ja pilateksen avulla.

Miten tankkaat lauantaita ajatellen?

Tulen korvaamaan osan proteiineista hiilihydraateilla ja vähennän normaalin rasvankäyttöni erittäin runsaasta normaaliin. Jatkan viljattomalla ja maidottomalla, panostaen edelleen raakaravinnon määrään. Syön yhden aterian verran enemmän kuin normaalisti. Pastapartyt jätän muille.

Onko kisa-asu hallussa?

Ei ole. Odotan vielä keskiviikkona tulevaa reittiraporttia Rukalta. Lauantaina reitti oli luminen, sohjoinen ja jäinen. Kuulemma juostava, mutta raskas. Itse olen sopinut jo viikkoja sitten Säämiehen kanssa lämpöaallosta ja se on nyt tulossa. Kisoissa liputan vähäisen pukeutumisen puolesta, joten katsellaan.

Mikä on kenkävalinta?

Olen tässä lukenut kokeneempien kommentteja, mutta odotan edelleen keskiviikon reittiraporttia. Vaihtoehdot ovat Inovin oroc 280 tai Inovin x-talon 190 + liukuesteet, jotka voin ottaa tarvittaessa pois. Vaikeinta tässä on, että olen kiintynyt liiaksi x-taloneihin ja kiintymys menee järjen edelle. Molemmat x-talonit ovat sitä paitsi myös rikki. Mörökölli kyllä sanoi, että hän korjaa ne - ilmastointiteipillä. Ei kuulemma tarvitse ostaa uusia.

Karhunkierros 53km on Trail Tour Finland 2014 -cupin ensimmäinen osakilpailu. Mitkä ovat tavoitteesi tässä kisassa? Entä koko polkujuoksu-cupissa?

Tavoitteeni on tulla maaliin ensimmäistä kertaa ultramaratoonarina. Tavoitteena on ehjä juoksu, jonka aikana nautin jokaisesta askeleesta. Koko polkujuoksu-cupin tavoitteena on juosta vajaan viiden kuukauden aikana kaksi ultramaratonia, kolme maratonia ja yksi puolimaraton. Siinä on tavoitetta ihan tarpeeksi.

Bloggaatko matkalta?

Kyllä vain. Tätä on odotettu monta kuukautta, joten haluan teidät kaikki mukaan tunnelmiin. Pyrin päivittämään useasti Blogia, Twitteriä (miiakahila) sekä Instagrammia (miiakahila).

No, joko nyt jännittää?

Arvaa. Tätä kirjoittaessani alkoivat kädet täristä, sydän hakata ja fiilis jälleen nousta. En kestä, kun on niin kivaa. En kestä.


 

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä maratonille! Täällä seurataan varmasti innokkaana sun menoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! Päivittelen reissulta sitten lisää :)

      Poista