perjantai 2. toukokuuta 2014

Uusia tuulia.

Tänään tyhjensin kaappini ohjaajien pukuhuoneessa Wasa Sports Clubilla 13 vuoden työuran jälkeen. Minusta tulee ensimmäistä kertaa elämässäni Wasa Sports Clubin jäsen. Miten osaan mennä asiakkaiden pukuhuoneeseen tai olla viemättä kahvikuppiani itse vastaanoton astianpesukoneeseen? Lähtööni ei siis liittynyt mitään draamaa. Haluan kehittää oman toiminimeni toimintaa ja samalla keskittää työntekoni entisten neljän työnantajan sijasta ainoastaan kahdelle työnantajalle. Tulen siis jatkossa työskentelemään omassa firmassani osa-aikaisesti ja osa-aikaisena työskentelen edelleen Radio Vaasassa. Vielä kuukauden ajan, mutta palataan tähän myöhemmin. Silmänisku. Silmänisku. Silmänisku.


Degerträsk.

Kahden viikon päästä olen matkalla Rukalle. Ensin menen junalla Ouluun, missä Saara ottaa minusta kopin. Ajamme sitten yhdessä Kuusamoon, josta Karhunkierros 53km lähtee la-aamuna 17.5 klo 10. Joka päivä jännittää hieman enemmän. Jännitykseni on oikeastaan enemmän innostuneisuutta, joka sitten purkautuu liiallisena energisyytenä ja ylivilkkautena. Olen siis todella levotonta seuraa ja kontaktia voi olla vaikea saada. Jos siis puhuessasi minulle mietit "kuunteleekohan toi", ei se kuuntele.


Onneksi "Project NHL" pitää äidin iltaisin kiireisenä.

On myös aika aloittaa valmistelut tulevaan juoksuun. Viikonloppuna testaan pitkistä teknisessä maastossa väsyneellä askeleella. Aion myös pitää huolta siitä, että nukun joka yö tarpeeksi. Pakotan Mörököllin hieromaan kinttuni kuntoon ja vahvistan keskivartaloani päivittäin. Mielessäni kuitenkin jo kummittelee Bodom Trail-osakilpailu. Bodom Trail on puolimaraton, joka järjestetään jo torstaina 29.5 eli palautumisaika Karhunkierrokselta on suh-teel-li-sen lyhyt.

Jaksaa, jaksaa, 
sanoi oman elämänsä huippu-urheilija metsäpolulla 
ja hymyili räkä poskella.

       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti