tiistai 29. huhtikuuta 2014

18 päivää starttiin.

18 päivää starttiin. Ruka ja Karhunkierros, 53km. Hetki hetkeltä syke nousee, kämmenet hikoaa ja unohdun ajatuksiini. Eilen sain kisajärjestäjiltä postia, jossa kerrottiin säännöistä, pakollisista varusteista ja aikatauluista. Luin niistä, että riippusillalla ei saa juosta. Siis onko siellä riippusiltoja? Voi ei. Riippusilloista tulee mieleen Indiana Jones ja naru narulta katkeavat köydet. Voi ei. Oltiin eilen Kahvakuulan kanssa leikkipuistossa ja Kuula halusi minun tulevan liukumäen päälle seisomaan. Menin, se otti vatsanpohjasta ja voin hieman huonosti. Ja se teline oli maksimissaan kolme metriä korkea.

Viime aikoina olen juossut lähes päivittäin maastossa. Sunnuntaina kiersin Degerträskiä pari tuntia ja ihailin heräilevää luontoa. Luonnosta saa voimaa, luonto on voima.


Degerträskiä kiertävän polun alkupäässä on hieman märkää.


Muurahaiset näköjään harrastavat muodostelmien tekoa. 
Sydän on melkein valmis. 
Nuo mustat ovat siis muurahaisia.


Sää oli tyyni. Lokit paistattelivat päivää kivillä.


Joutsenia.

Pyrin juoksemaan vielä viikon verran normaalisti, mutta sitten kevennän harjoittelua Karhunkierrosta varten. Haluan olla Rukalla täysin palautunut ja hyvässä iskussa. Haluan tehdä parhaani ja nähdä, mihin se riittää. Haluan nauttia jokaisesta metristä ja olla maalissa ultramaratoonari. En malta odottaa niitä kauniita polkuja, mahtavia maisemia. Etenkin on hienoa nähdä juoksututtavia ympäri Suomea, juoksuperhettäni. Näitä ihmisiä yhdistää polttava intohimo juoksuun. Ymmärryksen määrä on valtava sekä hyvinä että heikkoina hetkinä. 

Viime aikoina on ollut paljon hommia oman firmani kanssa. Tmi Unelmiia on lähtenyt hyvin käyntiin. Tällä hetkellä pyörii 4 kuukautta kestävä Juoksukoulu ja uusi, kuuden viikon Juoksukoulu aloittelijoille, alkaa viikon päästä. Käynnissä on myös kaksi Jäykkis-ryhmää ja olen saanut muutamia urheilijoiden tilausryhmiä. Iltaisin näpertelen treeni- ja ravinto-ohjelmia ja vappuna Vaasanpuistikon jumppastudiosta pitäisi vielä pestä ikkunat. Lempipuuhaa vappuna. Oikeasti tämä on hurjan mukavaa puuhaa. Ei kyllä yhtään kaduta, että lähdin osa-aikaiseksi yrittäjäksi.

Mukavaa vappua kaikille,
Miia


  

  

2 kommenttia:

  1. Miten kova tuo Karhunkierros mahtaa olla verrattuna Vaarojen maratoniin? Onko nousua yhtä paljon tai miten haastavaa maastoa siellä on?

    Leikkipuistoissa on joskus riippusiltoja. Ei muuta kuin sinne harjoittelemaan ja kohtaamaan pelkoja :-) Tsemppiä viimeistelyyn, muistan vieläkin hyvin sun raportin Kolilta joten tätäkin seikkailua on mielenkiintoista seurata.

    VastaaPoista
  2. Hei Mika! Minun on annettu ymmärtää, että maasto ei ole yhtä teknistä ja nousmetrejä ei tule yhtä paljoa. Muuten en kyllä yhtään tiedä maastosta :) Sokkona mennään! Mukavia treenejä sinne -Miia-

    VastaaPoista