lauantai 5. huhtikuuta 2014

Huomenna juostaan.

Odotus päättyi onnellisesti. Nyt Tmi Unelmiialla on omat toimitilat eli jumppasali. Pystyn tarjoamaan erilaisille ryhmille juoksijoista aloittelijoihin räätälöityjä tunteja ja jakamaan tätä liikunnan iloa. Suunnittelut ovat jo pitkällä ja moni asiaa tarkentuu lähitulevaisuudessa, kuten kurssitarjonta. Toiminta alkaa välittömästi pääsiäisen jälkeen ja tulen olemaan yrittäjänä osa-aikaisesti.

Tämä on kyllä ollut ihan huikea viikko! Kun yhdestä jännitysnäytelmästä on päästy, tilalle on tullut toinen. Jälleen kerran voin vain vihjailla, mutta fantastisia juttuja on tulossa. Ehkä. Eihän sitä koskaan tiedä. Jotenkin mieleen vaan palautuu maratonin EM-voittajan Janne Holmenin vinkit kilpailuun valmistautumiseen viime keväältä. Janne painotti fyysisen kuormituksen vähentämistä kisaviikolta, mutta etenkin hän painotti henkisen kuorman keventämistä ja siinä ollaan törmätty pää edellä seinään.

Tällä viikolla olen kahtena yönä nukkunut 3 tuntia, koska olen ollut niin innoissani. En edes tunne itseäni väsyneeksi, koska olen niin innoissani. Jännitän, fiilistelen, suunnittelen, ideoin. En huomista puolimaratonia, vaan kaikkea muuta. Yleensä olen erittäin tarkka ruokailujeni kanssa kisaviikolla, mutta tämä viikko on ollut puolittainen katastrofi. Kun henkinen prosessi on käynnissä, unohtaa näköjään jopa perustarpeet. Toivon todella, että tämä kroppa jaksaa huomenna antaa kaikkensa. Pettymään en suostu. Miksi pettyisin, vaikka ennätystä ei tulisi? Mulla on tällä hetkellä kaikki enemmän kuin hyvin. Sekunnit ja minuutit ovat ainoastaan ajanmääreitä. Nautinto asuu sydämessä.

Kohta on yhteislenkki juoksukoululaisten kanssa. Pääsen hetkeksi nauttimaan innostuneista koululaisista ja hyvästä seurasta heräävän luonnon keskelle. Toukokuun alusta muuten alkaa aloittelijoille uusi Juoksukoulu.

Huomenna siis Ylistarossa vuoden ensimmäinen puolimaraton ja lähtölaukaus lakeuksilla kajahtaa klo 12.Rockrock,
Miia

  

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä huomiselle ja hienolta kuulostaa sun yrittäjyys-suunnitelmat, onnea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tarkoitus on lähteä matkaan osa-aikaisena yrittäjänä, kun tuo muu työelämä on myös jokseenkin kiinnostavaa :) Kirjoittelen sitten raporttia huomisesta. Mukavaa lauantaita sinne etelään, Miia

      Poista