tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kauan odotettu kisakausi.

Kuten aikaisemmin olen kertonut, laitoin pystyyn oman toiminimen. Työskentelin Personal Trainerina yksityisessä kuntokeskuksessa kymmenisen vuotta, mutta nyt oli aika jatkaa matkaa omilla ideoilla. Eilen Tmi Unelmiia sai omat Facebook-sivut ja vajaassa vuorokaudessa tykkäyksiä on tullut jo yli kolmesataa! Tästä kiitos kaikille ystäville, juoksukavereille sekä täysin uusille tuttavuuksille. Tulen jakamaan sivuilla toimintaani liittyviä uutisia, mutta myös blogipäivityksiä sekä treeni- ja ravintovinkkejä. Aion päivittää blogiani tästä lähtien useammin, jotta sitä on mielekkäämpää seurata. Uusille lukijoille tervetuloa mukaan ja vanhoille tuhannet kiitokset, kun jaksatte roikkua mukana!

Sitten asiaan.

5 päivää seuraavaan juoksukilpailuun. Tavoitteena juosta puolimaratonin ennätys eli alle 1h 39min. Olo on todella epävarma, mutta en anna sen haitata. Sunnuntaina aion nauttia koko 21,1km Ylistaron maisemista ja erityisesti aion nauttia juoksusta, kivuttomasta juoksusta.


Lauantaina juoksin töihin radiolle, 
sieltä Juoksukoulun yhteislenkille ja kotiin.
Matkaa kertyi yhteensä 26km, mutta pilveettömän taivaan alla kelpasi juosta.

Paljon on vielä tehtävää ennen ensi sunnuntain puolimaratonia. Tehostettu keskivartalotreeni sävyttää tätä viikkoa ja huomenna on tarkoitus vierailla hierojalla eli aviomiehelläni Mörököllillä, joka lupasi heikkona hetkenään hoitaa vaimon kintut kuntoon. Lupaus on lupaus, myötä- ja vastoinkäymisissä, joten voitelen itseni huomenna kookosöljyllä ja otan kivun vastaan. Kookosöljy on muuten erittäin hyvää hierontaan. Se ei imeydy niin helposti, joten on todella riittoisaa.

Oikea olkapääni on myös hieman ärtynyt älypuhelimen jatkuvasta näperryksestä (whaaat, voi twitter sentään...), joten lääkkeenä siihen teen vielä muutamana päivänä olkapäälle ja lavalle täsmähyökkäyksen eli räätälöityä tuki- ja liikkuvuustreeniä. Jalat käyn treenaamassa kuntosalilla vielä kertaalleen. Tänään juoksen töistä kotiin vauhtileikitellen eri nopeuksilla ja perjantaina pidän Bodyattack-tuntini. Siinä on sitten tämän viikon treenit. Muuten otan rennosti ja kasvatan juoksuintoa.


Isolahti.

Sunnuntaiksi on luvattu hienoa säätä, puolipilvistä ja poutaista. Lämpötila voi olla jopa +8c, joten kevyellä vaatetuksella saa matkaan lähteä. Tuuli on vielä hieman epäselvää. Lauantaiksi on luvattu tuulta kohtalaisesta jopa navakkaan, joten todella toivon, että tuuli pysyisi kohtalaisena sunnuntaina. Ylistaron Komian kirkon hölkän reitti on tasainen, mutta kulkee aakeeta laakeeta pitkin eli tuulen vaikutus voi olla suuri.   


Tästä se kisakausi lähtee: 

6.4 Komian kirkon hölkkä 21km

17.5 NUTS Karhunkierros Trail Ultra Ruka, 53km

29.5 Bodom Trail, 21km

25.7 NUTS Midnight Sun Trail Ultra Ylläs-Pallas-Hetta, 55km 
9.8 PYHÄ Tunturimaraton, 42km
6.9 Nuuksio Classic Trail Marathon, 42km
4.10 Vaarojen Maraton Koli, 43km

Huhhahhei ja mobilaattia parikytä pulloo!4 kommenttia:

 1. Ihan huippu kesä tulossa siis! Keveitä jalkoja ja iloista mieltä puolikkaalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Niin on! Ja kiitoksia Suvi, tsemppiä myös sinne :)

   Poista
 2. Tsemppiä puolikkaalle! Vähin odotuksin isoin tuloksin! :> On kyllä paljon kisoja. Kovii juttui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaj! Nykyään juostaan nautinnon kautta, mutta olisihan ne tulokset kivoja :) Tuo polkujuoksu on niin mahtavaa, että oli pakko ilmoittautua kaikkiin :) Tsemppiä myös sinne!

   Poista