torstai 21. elokuuta 2014

Voita itsellesi Joulukalenteri-kirja!

Sunnuntaina tein lupaamani pitkän harjoituksen. Aamukahdeksalta lähdin vanhalla pyörälläni kohti Kunia. Tuolla pyörällä polkemista ei voi sanoa positiiviseksi elämykseksi, mutta elämys se on joka tapauksessa. Mielelläni hankkisin kunnon menopelin, mutta suoraan sanottua tässä hankinnassa vastaan tulee raha. En halua ostaa halpaa pyörää, olen nähnyt niitä liian monta ja juuri nyt elämässä on monta muuta tärkeämpää rahareikää. Vanhalla mennään, joten reidet saa ainakin kyytiä.


Matka Kuniin kesti 1,5h ja perillä odotti uusi juoksututtavuuteni Piia. Ensin juoksimme Kunin lyhyen reitti (n.7km) ja perään pitkän reitin (n.13km). Reitit olivat todella hyvässä kunnossa ja oli mukavaa tutustua uuteen ihmiseen. Matka meni nopeasti jutellen ja vaihtelevasta maastosta nauttien. Aikaa metsässä kului 2,5h. Sitten vielä viimeisenä etappina oli pyöräily kotiin eli sunnuntain treeniksi tuli yhteensä 3h pyöräilyä ja 2,5h polkujuoksua. Kokonaisuudessaan treeni meni yllättävän helposti ja palautuminen oli nopeaa. Aion nyt yhdistää enemmän pyöräilyä treeneihin tulevaisuudessa ja samalla haaveilen uudesta pyörästä. Toisaalta se pyöräilyhän on sitten ihan lastenleikkiä, kun saan kevyemmän pyörän vai?


Viime vuoden syyskuussa kävin juoksemassa maastopuolikkaan Jämillä.
Yritän ehtiä sinne myös tänä vuonna.
Tyyli on näköjään ollut viime vuonna vapaa.

Maanantaina oli vuorossa salitreeni, tiistaina pidin omalla salillani kolme Jäykkis-jumppaa ja Juoksukoululaisille venyttelyn, keskiviikkona oli vuorossa urheilukentällä vauhtileikittelyä sekä porrasjuoksua ja tänään vedin rauhallisen tunnin lenkin. Huomenna sekä lauantaina treenit jatkuvat rennoissa merkeissä kohti sunnuntain pitkistä, jolloin on tarkoitus tehdä jälleen vähintään 4 tunnin yhdistelmätreeni. Vaarojen Ultraan on enää 6 viikkoa. Aika menee liian nopesti, mutta kun on aika - olen valmis.

Sitten asiaan. Lupasin Facebook-sivuillani, https://www.facebook.com/tmiunelmiia , että 500 tykkääjän tullessa täyteen, laitan arvonnan pystyyn. Nyt tykkääjiä on jo huikeat 530 kappaletta, joten arvonta tulee tässä:

Kuten teistä monet tietävät, olen mukana yhtenä kirjoittajana "Joulukalenteri - 24 jännityskertomusta"-kirjassa. Nyt arvon teidän lukijoiden kesken kaksi kappaletta. Ensimmäinen kirja lähtee jollekin teistä, jotka tykkäätte tästä blogipäivityksestä Facebook-sivuillani. Koska kaikki blogin lukijat eivät ole Facebookissa, arvon toisen kirjan teidän kesken, jotka kommentoitte tämän tekstin perään haluavanne osallistua arvontaan. Jos olet ovela, osallistut tottakai molemmilla tavoilla. 


Kirjaa saa myös ostaa osoitteesta reunalla.fi

Arvonta suoritetaan sunnuntaina 24.8 eli tasan neljä kuukautta ennen jouluaattoa. Ehkä jopa minä ehdin postittamaan kirjat voittajille ennen joulua. Jos et ole vielä nähnyt kaikesta SoMe-hypetyksestä huolimatta tätä Mega-lehden juttua, http://www.megamedia.fi/fi/haaveita-toteuttamassa/ , käy ihmeessä lukemassa. Siinä kerrotaan myös hieman lisää kirjoittamisestani. 

Onnea arvontaan, 
Miia

16 kommenttia:

 1. Joululahja mielessä, tsemppiä edelleen tuleviin haasteisiin :)
  Olet huippu!
  Riikka

  VastaaPoista
 2. Ilman muuta haluan osallistua arvontaan. On jotenkin huvittavaa, että tuossa on kaksi kirjoittajaa, joihin olen tutustunut Facebookissa ja joita en ole tavannut :)

  VastaaPoista
 3. mukana ollaan :).
  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 4. Arvonnassa mukana, isänpäivälahja mielessä. :)

  VastaaPoista
 5. Hei, Miia! Mäkin olen mielelläni arvonnassa mukana :) Kiva, että jaksat päivittää blogiasi, vaikka sulla on varmasti kiirettä yrityksen ja muiden juttujen vuoksi.

  VastaaPoista
 6. Yksi ovela myös tätä kautta mukana arvonnassa. ;-)

  VastaaPoista
 7. mukaan. mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa. Tämä kirja olisi ihana.

  VastaaPoista