maanantai 25. elokuuta 2014

Ja Joulukalenteri lähtee...

Lauantaina oli huikean hauska päivä. Wasa Triathlon järjesti Vaasassa Sun City Triathlonin, jossa matkoina oli lyhyempi pikamatka sekä pidempi perusmatka. Mukana oli paljon ensikertalaisia ja voi sitä itsensä voittamisen iloa! Minut oli palkattu tapahtumaan kuuluttajaksi ja oli kyllä niin mukavaa. Ensi kesänä on aivan pakko kokeilla tuota mielenkiintoista lajia jossakin.

Talkooporukoissa oli mukana ystävällisiä ja innostavia Vaasan Vasamalaisia, jotka samalla mainostivat lauantaina 6.9 järjestämäänsä Vaasan Maratonia. Tästä ei varmaankaan tarvitse kirjoittaa sen enempää. Arvaatte jo. Seuraava maraton on siis 12 päivän päästä täällä Vaasassa. Toisaalta olen helpottunut. Halusin juosta yhden pidemmän, rankemman juoksun ennen lokakuun Vaarojen Ultraa ja nyt se toteutuu. Viimeksi juoksin tasaisen maan maratonin joulukuussa, joten tavallaan on nyt aikakin kiusata itseään. Suunnitelmat siis muuttuivat, mutta mitä väliä. Ihminen on siitä mahtava olento, että se voi muuttaa mieltänsä ihan tuosta noin vaan! Hokkus pokkus! Simsalabim!


Joulukuun maratonilla veljeni perhe pääsi yllättämään.

Sitten arvontaan! Edellisessä postauksessani lupasin arpoa yhden Joulukalenteri-kirjan kommenttiosioon vastanneiden kesken ja toisen Facebook-sivujen päivityksestäni tykänneelle. Jännittävän arvonnan suoritti Mörökölli, joka itse asiassa pettyi, koska luuli itse voittaneensa jotakin. Täällä blogissa Köllin numerologia osui Riksuun ja Facebook-voittajalle on ilmoitettu viestillä (mielestäni nimeä ei saa julkaista, joten en julkaise sitä). Kiitos kaikille osallistuneille, onnea voittajille ja lähiaikoina laitetaan uusi arvonta pystyyn. Tää oli sen verran kivaa!

Oikein mukavaa maanantai-iltaa kaikille,
Miia
 

2 kommenttia:

 1. Jee! Mää en ole IKINÄ voittanu mitään, toivottavasti tämä siis olin minä, ettei meitä ole montaa ;)
  Ihanaa!!! KiitosKiitosKiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sinä! Ja paljon onnea! Mukava tehdä sut iloiseksi!

   Poista