tiistai 26. toukokuuta 2015

Yllätysleirille!


Kaikilla itseään kunnioittavilla vaihtoehtoleireillä soi "Kumbaya". Aina joku hakee leirinuotiolle sen epävireisen kitaran ja tätä luritusta lauletaan mantran lailla seuraavaan auringonnousuun. Jos jostain kumman syystä olet välttynyt tältä maailmoja yhdistävältä ilosanomalta, voit kuunnella sen kuvan alta. Varoituksena voin kertoa, että se ei lähde edes hevillä alitajunnastasi, vaan kummittelee siellä aina auringon laskiessa horisonttiin.
Torstaina on vihdoin minun vuoroni lähteä leirille laulamaan Kumbayaa. Kyseessä on tietenkin vaihtoehtoleiri, jossa voi valita uinnin, pyöräilyn ja juoksun väliltä. Kuitenkin mieluiten tuossa järjestyksessä. 

Itse asiassa en tiedä, mitä leirillä tapahtuu. Ajan torstaina Vaasasta Viitasaaren ABC.n (lähes lempipaikkani maailmassa) kautta Tahkolle ja kirjaudun Tahko Spa:han. Mitä sen jälkeen tapahtuu, on täysi mysteeri. Sen tiedän, että paikalle tulevat myös yllytyshullut ystäväni Pippa Laukka (tutustu tästä Pippan loistavaan blogiin, jonka löydät sivuilta http://www.pippalaukka.fi/fi/ ) ja Tuppuraisen Manu, jolta löydät Ilta-Sanomista videoreportaaseja triathlonin aloittamisesta:

Uinnista:

Kuntotesteistä:

Polkupyörästä:
http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/art-1424447745698.html

Märkäpuvuista ja miksi Pippa lähti harrastamaan triathlonia:
http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/art-1424447745698.html

Sen myös tiedän leirin ohjelmasta, että sunnuntaina meidät on ilmoitettu Tour De Tahkon 92km:n matkalle. Tällä hetkellä pisin polkemani matka on 40km, että sellaista.

Ehkä kuuntelen tuota Kumbayaa repeatilla koko matkan Tahkolle.Hain Odlolta vähän pyöräilytamineita. 
Vaippahousut ja pyöräilypaita, jossa taskut takana.


Irtohihat ja kaikki.
Itse asiassa olisin tarvinnut irtohihoja jo viime syksynä Vaarojen Ultralla, 
Ovat sitten valmiina täksi syksyksi.
#eiku

Totta puhuen tämä leiri on loistava mahdollisuus saada opastusta itseäni arveluttavissa asioissa, kuten uintitekniikka, avovesiuinti, pyörän säädöt, pyöränkumin vaihto, ajotekniikka ja onko muilla planeetoilla elämää. Samalla pääsen tutustumaan ympäristöön, jossa kisataan elokuun puolivälin täysmatka. Aika käy vähiin, paljon on vielä tehtävää, jotta voin täysmatkan läpäistä. Mutta minähän sen läpäisen. Just wait and see.  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti