tiistai 4. marraskuuta 2014

Vihdoinkin märissä lenkkareissa.

Wau, kuinka monta teistä lukijoista lähti mukaan marrasputken ulkoiluhaasteeseen! Facebook-sivuille (Tmi Unelmiia) oli tullut monta innostunutta kommenttia ja hyvä niin. Olen myös täysin varma, että moni lähti haasteeseen mukaan tai edes yrittävät ulkoilla nyt enemmän, vaikka eivät sitä julkisesti kertoneet. Pinnat myös teille!

Sunnuntaina Kunin poluilla vierähti kolme tuntia. Paikoitellen poluilla oli todella paljon vettä ja suossa sai kahlata lenkkarit märkinä. Mutaankin upposin ja sain myös pari viilentävää maakosketusta. Ihan parasta. Kaukana ovat ne ajat, jolloin märät lenkkarit saivat aikaan negatiivisia tuntemuksia. Nykyään mitä enemmän rapaa, sitä tyytyväisempi polkujuoksija. Mitä märemmät lenkkarit, sitä mahtavampaa. Mitä enemmän tuijotusta lähikaupassa lenkin jälkeen, sitä parempi. Huvinsa kullakin.

Eilen kävin kuntosalilla ja illalla juoksin kevyen palauttavan vitosen. Äsken vein auton korjaamolle ja juoksin sieltä tunnin kotiin. Matkaa kertyi 12km, joten tuli hyvä maratonvauhtinen lenkki. Tällä hetkellä täällä Vaasassa sataa kaatamalla, joten olin aivan läpimärkä päästyäni kotiin. Ennen en voinut mennä sateella ulos juoksemaan, koska siellä satoi vettä. Nykyään menen mielelläni ulos sateeseen juoksemaan täysin samasta syystä. Jotenkin on ihanaa, kun vesi valuu kasvoilla ja sitten nenän päähän jää se pieni tippa, jota yrität puhaltaa pois. Tein kyllä jälleen kerran aloittelijan virheen ja laitoin hiukset ponnarille. Nyt fleda on sitten niin solmussa, että siihen ei taida auttaa kuin sakset.

Mites teidän marrasputki etenee? Täällä siis plakkarissa 4/30. "Muutama" harjoitus siis vielä jäljellä.

Nyt illaksi töihin omalle salille pitämään Jäykkis-jumppaa sekä lihaskuntojumppaa juoksukoululaisille. Huomenna aloitan sitten jälleen juoksutreenit uusien juoksijoiden kanssa, koska toimin vetäjänä Wasa Sports Clubin maratonkoulussa. Sinne mukaan voivat tulla kaikki, jotka ovat kiinnostuneet juoksemaan keväällä puolimaratonin tai maratonin. Tervetuloa mukaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti