maanantai 24. marraskuuta 2014

Varmuuden vuoksi.

Jalkani eivät ole vieläkään kunnossa ja tuskin ovat sitä vielä vähään aikaan. Liikun nyt niiden ehdoilla ja jätän hetkeksi tavoitteiden miettimisen muille. Treenaan kuntosalilla ja juoksen sen verran, mikä hyvältä tuntuu. Jalkojen kipuillessa pidän taukoa juoksemisesta ja uin useammin. Syksyn aikana olen saanut tehtyä paljon voimaharjoittelua ja tästä kiittää sekä kroppa että oma silmä. Blogia on ollut hieman hankala päivittää, koska monet päivitykseni ovat yleensä olleet tulevien kisojen fiilistelyä ja niihin tähtäävän harjoittelun pohtimista. En yksinkertaisesti jaksa myöskään pohtia liikaa tämän hetken ongelmaa jalkojen kanssa, koska en halua antaa asialle liikaa tilaa aivoissa. Tämä on vain yksi tylsä vaihe, josta opitaan, ja jota joskus tulevaisuudessa muistellaan. Käytän siis hyväkseni mahdollisuutta kirjoittaa enemmän muista asioista, jotka ovat minua mietityttäneet.


Eilen kävin metsässä juoksemassa.


Vaskiluodossa oli maisemat kohdillaan.

Joskus näin Instagramissa, kun muualla Euroopassa asustelevat juoksijat ja triathlonistit laittoivat kuvia ICE-rannekkeistaan. Jo silloin mietin, että tämä "In Case of Emergency"-ranneke olisi hyvä juttu myös itselleni. Rannekkeeseen voi kaiverruttaa nimensä, syntymäaikansa, mahdolliset lääkitykset, lääkeaineallergiat, veriryhmän sekä tärkeät puhelinnumerot, johon voidaan tarvittaessa soittaa. 

Yleensä en lähde metsään juoksemaan tai pyöräilemään ilman puhelinta, mutta puhelinkin voi mennä kaatuessa rikki tai siitä voi loppua akku. Sateella jätän puhelimen kotiin. En myöskään pidä mukanani henkilöpapereita, joten mahdollisen onnettomuuden sattuessa on minut lähes mahdotonta tunnistaa ennenkuin kotona aletaan ihmettelemään lenkkini venymistä. 

Sattumaa oli, kun Uniikkilandia.fi otti yhteyttä yhteistyön merkeissä. Tämä yhteistyöhanke olikin erittäin tervetullut, koska asia oli mietityttänyt jo aiemmin. Nyt minulla on sitten oma ICE-ranneke. Siinä on mm. nimeni, syntymäaikani, veriryhmäni ja mieheni puhelinnumero. Jos jotain sattuu, pientä tai suurta, kotikaupungissa tai ulkomailla, metsässä tai maantiellä, on ainakin lähtökohdat hoitoon paremmat kuin Jane Doella.   


Ranneke on pehmeä, kevyt ja sen voi säätää sopivan kokoiseksi.

Uniikkilandia.fi laittoi myös hyvän tarjouksen blogini lukijoille. ICE-turvarannekkeen normaali hinta on 15,90e, mutta blogin lukijat saavat rannekkeesta 20% alennuksen eli alehintaan 12,72e. Postikulut sisältyvät hintaan. Muistakaa ilmoittaa ostotilanteessa alennuskoodi "Unelmiia". Tarjous on voimassa 12.12.2014 saakka sivulla Uniikkilandia.fi tai tässä suora linkki turvarannekkeeseen (http://www.uniikkilandia.fi/ice-turvaranneke-p-831.html).


Mukavaa maanantaita teille kaikille,
Miia 


   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti