torstai 17. lokakuuta 2013

Parisuhdetekniikkaa.

Treenipäivä 4/210 ja mulla on edelleen kivaa. Tällä viikolla olen saanut tehtyä jo kuusi treeniä, joista kolme on ollut juoksutreenejä. Tänään kävin ennen töiden alkua Bodybalancessa ja illalla on tarkoitus lähteä vauhtileikittelemään muutamaksi kilometriksi. Tekisi jälleen mieli alkaa ohjata Bodybalance-tunteja muutaman vuoden tauon jälkeen, mutta mietin sitä vielä seuraavat kaksi tuntia. Nopea päätös on intiaaninimeni.


Eilen oli ensimmäinen kerta tänä syksynä, kun Vaasassa "pääsi" juoksemaan pakkasessa. Myöhään illalla oli pimeää ja kylmää. Toisaalta oli kuitenkin erinomaiset olosuhteet tehdä juoksutekniikkaharjoituksia. En varmaan olisi edes kehdannut tehdä niitä valoisaan aikaan.


Toissailtana vietettiin jälleen parisuhdeaikaa Mörököllin kanssa. Tällä kertaa oltiin superrrrrromanttisia ja katsottiin yhdessä Youtubesta juoksutekniikkavideoita. Mörökölli on entinen yleisurheilija ja hän halusi auliisti jakaa tietämystään juoksutekniikkaharjoituksista, jotka hän itse osasi kuulemma jo 3-vuotiaana. Arvatenkin. Kuuntelin ohjeita kiltisti ja päätin kokeilla muutamaa harjoitusta siinä olohuoneessa. Mörökölli ulvoi vedet silmissä. Olipas hauskaa, joo. Ja minä yritän. Ei, ei, ei noin ja lisää ulvontaa. Nilkka näin ja painopiste noin. Lantio alle, selkä suoraksi. Hetken sitä ulinaa kuunneltuani kysyin, onko olemassa joitakin harjoituksia, jotka on tarkoitettu alle 3-vuotiaille?


Hatunnosto kaikille urheilijoille, joita valmentaa oma puoliso.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti