torstai 31. lokakuuta 2013

Viimeinen päivitys.

Olen pitkään pohtinut suhdettani sosiaaliseen mediaan. Koen edelleen kaiken kehityksen positiivisena ja olen tavannut sosiaalisen median kautta fantastisia ihmisiä, joita olen nähnyt myös livenä. Facebook on täynnä lapsuudenkavereitani ja sitä kautta voin pitää helposti yhteyttä lukuisiin ystäviini, jotka asuvat ympäri maailmaa. Minulle sosiaalinen media on aina ollut hauska tapa viettää aikaa, en ole kokenut sitä ahdistavaksi.

Olen raportoinut sosiaaliseen mediaan viime vuosien tapahtumat laaja-alaisesti, kuitenkin keskittyen  positiivisiin tapahtumiin. Elämäni käänteet ovat tulleet monelle tutuiksi myös tämän blogin kautta ja on ollut mukavaa kuulla kannustavansa teitä lenkkipolulle tai ottamaan härkää sarvista.

Kaipaan sitä aikaa, kun ei ollut älypuhelimia ja kodeissa oli lankapuhelimet. Sitä oli joko kotona tai sitä ei ollut kotona. Se oli hemmetin yksinkertaista. Sitä käytiin lomalla ulkomailla ja siitä kerrottiin kesäloman jälkeen koulussa, jos kerrottiin. Jos ystäväsi kysyi, mitä kuuluu, sinulla oli paljon kerrottavaa. Niitä kuulumisia ei oltu luettu blogista tai Facebookin pikaisista päivityksistä.

Otan nyt askeleen taaksepäin ja pistän pään pensaaseen. Pidän edelleen Facebook-profiilini, mutta en päivitä sivuja. Voin kommunikoida yksityisviestein ja keskustella suljetuissa ryhmissä juoksututtujeni tai mammaystävieni kanssa, mutta henkilökohtaisen elämäni esirippu sulkeutuu.

Tämä on nyt viimeinen päivitykseni ja suljen blogin huomenna. Blogin sulkemiseen on kaksi pääsyytä: Haluan palauttaa yksityisyyteni - täysin. Haluan myös lähteä rohkeasti kohti suurinta unelmaani. Olen valmistellut kirjani taustoja nyt jo jonkin aikaa ja toivottavasti pääsen kirjoitustyöhön käsiksi mahdollisimman pian.

Juoksut jatkuvat ohjelman mukaisesti, jokaisesta askeleesta nauttien, Mörökölliä kiusaten ja Kahvakuulaa rakastaen. Kiitos kaikille teille viidellesadalle lukijalle, jotka olette olleet osa unelmieni toteuttamista. Tulevaisuudessa voit lähettää minulle postia osoitteeseen miia.kahila@gmail.com tai katsella juoksukuviani
Instagramissa nimimerkillä "miiakahila".

Hikisiä treenejä kaikille,
Miia

      

2 kommenttia:

  1. Hyvä päätös!! Elämä on nykyään kummallista kun kaikilla on susta mielikuva sen perusteella mitä päivittelet FB:hen tai blogiin. Itsehän ne asiat on valinnut jakaa mutta silti. Koen tosi ahdistavana just ton puhelin-asian..aina pitäis olla tavoitettavissa. Take care!

    VastaaPoista
  2. Todella harmi meidän lukijoiden kannalta, mutta ymmärrän kyllä päätöksesi. Onneksi et sentään kokonaan häviä sosiaalisesta mediasta. Sulla on niin kovasti tietoa ja hyviä vinkkejä treeneihin liittyen. Jos asuisit lähempänä, varmasti palkkaisin sut PT:ksi. :)

    Ihania treenejä myös sinne, ja tsemppiä kirjoitusprojektiin!

    VastaaPoista