torstai 17. heinäkuuta 2014

Seuraava haaste: NUTS Midnight Sun Trail Ultra 55km.

9 päivää seuraavaan koitokseen. Vuorossa on Buff Trail Tour Finlandin seuraava osakilpailu eli NUTS Midnight Sun Trail Ultra 55km Pallakselta Hettaan. Tuo "Midnight" onnistuu, väristäni päätellen myös "Sun" onnistuu ja "Trail" onnistuu. Ainoa mietityksen aihe on tuo "Ultra", mutta eiköhän sekin onnistu. Matkalla nousumetrejä tulee +1870. Olen hieman Youtubesta katsellut videoita Pallakselta ja hyvältä näyttää. Maisemat ovat varmasti huikeita, puhumattakaan koko kokemuksesta. Karhunkierroksella tuli matkaa 53km, joten nyt pistetään pari kilometriä paremmaksi.

Jälleen siis eletään sitä aikaa, jolloin ajatukset ovat jo jossain ihan muualla. Teen vielä muutaman juoksutreenin tämän viikon aikana ja sitten palauttelen koko kisaviikon. Käyn kyllä kuntosalilla ja availen paikkoja, mutta juoksuaskeleita en ota yhtäkään ennen Pallasta.

Olen kaikeksi onneksi pystynyt harjoittelemaan todella hyvin koko menneen kesän. Hieman on pieniä vaivoja, mutta monet niistä selätän tuon ensi viikon levon sekä hieronnan avulla. Juoksuliivi on vielä jossain päin maailmaa, joten todella toivon, että ehdin saamaan sen ennen matkalle lähtöä. Hiukset on jo fiksattu, mutta kynnet varmaan pitäisi leikata. Ei vaan, en leikkaa. Jos tulee paska juoksu, on ainakin pisimmät kynnet.


Ja nämä on ihan omat kynnet. 

Pyrin jälleen päivittelemään blogia, Instagrammia sekä Twitteriä (miiakahila molemmissa) säännöllisesti reissun tiimoilta. On mahtavaa huomata, kuinka monet teistä elää mukana näillä juoksumatkoillani ja juuri se vie minua eteenpäin. Olette tärkeitä jokaikinen.


Eilen kipakka 8km.


Auttaisiko joku ylös?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti