lauantai 26. heinäkuuta 2014

Starttiin 4h.

Viime yönä olin pääasiassa hereillä. Nukuin ainoastaan pieniä pätkiä, mutta parempi sekin, kun hereillä koko yön. Meillä on täällä Lapland Hotel Hetassa rivitalon pääty, jossa meitä on yöpymässä kymmenkunta juoksijaa. Osa lähti matkaan jo viime yönä matkana 125km ja meillä muilla on startti reilun neljän tunnin päästä.


Reppu on pakattu.
Kartta valmiina.
Miia - Wasa Trail Runners -numerolappu rintaan.

Olo on väsynyt, mutta halu juosta on kova. Reitin alussa on kuulemma korkea, rankka nousu ja alkumatkasta vaellusreitti on muutenkin hitaampaa edetä. Noin 25km:n jälkeen polku on juostavampaa. Otan alun rennon rauhallisesti ja sitten kiihdytän, jos kiihdytän. Ensisijainen tavoite on päästä maaliin alle 8 tunnin, mutta ennen kaikkea haluaisin onnistua kisan aikana tankkauksessa ja vauhdinjaossa. En lähde takki auki matkalle, vaan nyt tehdään fiksu juoksu.


Keli on kohdallaan.
Shortseissa ja lyhythihaisessa mennään.

Nyt pakkausta, pukemista, keskittymistä ja hauskanpitoa. Palaillaan aamulla asiaan. Kisatulokset ja fiilikset maaliintulon jälkeen laitan kyllä Facebookin "Tmi Unelmiia"-sivuille sekä Twitteriin ja Instagamiin. Löydät minut sieltä nimellä "miiakahila".

Jännittää.

1 kommentti: