tiistai 15. tammikuuta 2013

Pari opetusta ja tärkeä vinkki.


Täysin oma vikani, kun manasin eilen tulevaa "mukaflunssaa". Eilen alkoi pääkipu, yöllä heräsin kurkkukipuun. Vierelläni istuukin nyt pieni Viitapiru, joka kuiskii ilkeitä asioita korvaani. Yritän olla huomaamatta koko pirulaista ja jatkan valmistautumistani suunnittelemaani tapaan.

OPETUS 1: Älä manaa. Pienenäkin sait vatsasi kipeäksi ainoastaan ajattelemalla vatsakipua.

Hierojani Jari teki jälleen ihmeitä. Huutoni kuulemma raikui Radio Vaasan käytävillä. Vaikka hieronta kuulosti enemmän pahoinpitelyltä, oli lopputulos aivan mahtava. Lantio on suorassa, jalkapohjan kipu poissa ja nilkat liikkuu.

OPETUS 2: Älä säästä hieronnasta, vaikka Mörökölli lupaa tehdä saman ilmaiseksi. Et anna Köllin kuitenkaan hieroa sinua tarvittavan kovakouraisesti, vaan potkit ja huudat takaisin kuin yksivuotias.

Illalla aloittelen kolmen päivän tankkausta tutuilla aineilla eli patongilla, riisipuurolla, urheilujuomalla ja appelsiinimehulla. Syön ihan normaalisti 5 kertaa päivässä, mutta hiilaripitoisesti. Juon myös enemmän, hiilaripitoisesti. Viimeksi tämä systeemi toimi erittäin hyvin, mutta tankkausaineeni katosivat jääkaapista yllättävän äkkiä. Oli kuulemma kivaa, kun oli kerrankin patonkia ja appelsiinimehua. Hei, niin mustakin olisi ollut kivaa.

VINKKI 1: Lainaa Mörökölliltä matkalle 200e. Älä maksa takaisin.

       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti