maanantai 30. syyskuuta 2013

Kisaviikko on täällä!

Kisaviikko, kisaviikko, kisaviikko! Tätä on odotettu monta viikkoa ja nyt voin päästää itseni virallisesti irti.


Henkisesti olen jo Kolilla. Ajatukset ovat tulevassa juoksussa ja tuleva 43 kilometrin ponnistus on etualalla ajatuksissa. Mää lataan 24/7. Lataan käyttäytymismallia siihen kohtaan, kun alan väsymään. Lataan käyttäytymismallia siihen kohtaan, kun haluaisin keskeyttää. Lataan käyttäytymismallia siihen kohtaan, kun käyn itseni kanssa pääni sisällä keskustelua luovuttamisesta. Olen käynyt pääni sisäisen luovuttamiskeskustelun lähes jokaisessa pidemmässä juoksukilpailussa, johon olen osallistunut ja tähän mennessä olen aina vienyt aivoistani voiton. Käyttäytymismallit on tehtävä pään sisälle selväksi. Sitä on oltava valmiit vastaukset heikkoihin hetkiin ja ne on perusteltava itselleen kunnolla. Muuten sitä voi tippua turhan helppoon ansaan, koska ansoja minä osaan tehdä. Etenkin itselleni.


Fyysisesti otan viimeisen viikon rennosti. Eilen hölkkäilin fantastisissa Degerträskin maisemissa 1h 45min. Tänään kävin hierojalla avaamassa jalkateriä, pohkeita ja akillesjänteitä. Huomenna tiistaina juoksen vauhtileikitellen 6km ja keskiviikkona on vuorossa kokovartalohieronta. Torstaina käyn juoksemassa jälleen 6km ja nuuhkin samalla ilmaa keräten fiilistä. Perjantaina ajan Kolille ja lauantaina on startti klo 09.10.


Huomenna aloitan myös kevyen tankkauksen. Lisään ruokavalioon hieman urheilujuomaa, appelsiinimehua ja mehukeittoa. Leivän jätän jälleen kerran kokonaan pois, samoin vähennän rasvan (öljyn) määrää. Pidän huolen, että kaikki ateriat välipaloineen tulee syötyä. Nämä ovat yksilöllisiä juttuja ja meikäläiselle sopii ehdottomasti tämä tankkauksen kevyempi malli.


Juoksupaita Kolille on vielä auki ja ajattelin kehittää siitä itselleni todellisen ongelman, koska muuten menee turhankin hyvin. Mukavaa kisaviikkoa kaikille!


6 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Sää kyllä voitat sun aivot!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja hyvää fiilistä viikonlopulle! Juoksusta tulee varmasti ikimuistoinen! :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja mukavaa juoksua Kolille Miia! Sulla on mahtava asenne :) Mä olen henkisesti teidän kaikkien mukana siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Asta! Käyn katsomassa nyt reitin ja mennään sitten ensi vuonna juoksemaan se 86km :)

   Poista