perjantai 28. helmikuuta 2014

Arkea.

Eilen oli mielenkiintoinen päivä. Aloitin aamun klo 07.00 Radio Vaasan aamulähetyksessä. Lopetin lähetyksen klo 10.53, jonka jälkeen otin räjähtävän lähdön Vaasan keskustan läpi. Klo 11.00 aloitin Lady Linella Bodybalance-tunnin. Yritin näyttää lavalla tosi seesteiseltä, vaikka nopea työpaikanvaihto stressasi koko aamun. Jumpan jälkeen juoksin matolla 8km ja herättelin hauiksia. Päivän päätti Vaasan yliopistolla tuleville liikuntatutoreille pidetty luento liikunnan ilosta ja motivaatiosta. Aiheesta puhuminen on hankalaa, koska olemme kaikki yksilöitä ja koemme asiat todella eri tavalla. Se, mikä motivoi minua, voi olla toisen motivaation tappaja. Toivottavasti sain kuitenkin annettua osviittaa siihen, kuinka aloittelijoita voi saada mukaan kokemaan liikunnan iloa ja kuinka heidät voi pitää aktiivisina myös alkuinnostuksen lopahdettua.


Tänään aamu alkoi tuttuun tapaan Wasa Sports Clubilla, kun ohjasin aamuvirkuille Bodyattackin. Vaikka viime viikon kuumeesta on nyt aikaa 6 päivää, kroppa ei ole vielä entisensä. Tällä kertaa kävi siinä mielessä hyvä säkä, että vältyin kokonaan tyypilliseltä räkätaudilta. Kuumeen poistuttua mitään flunssan oireita ei jäänyt ja muutoin on ollut tosi hyvä olo. Olen treenannut päivittäin, mutta kyllä se viimeinen terä silti askeleesta vielä puuttuu. Illalla teen vielä lyhyen palauttavan juoksun ja viikonloppuna pari pidempää lenkkiä.

Pidin tänään myös toiseksi viimeisen PT-tuntini Wasa Sports Clubilla. Laitoin pystyyn oman toiminimen vuoden alusta, koska luova pääni keksii koko ajan kaikenlaista uutta kivaa tekemistä. Toiminimen kautta "joka paikan freelancer"-työt ovat helpompia toteuttaa. Halusin kokeilla jotain uutta ja se tuntuu toimivan kivasti. Teen siis tulevaisuudessa edelleen PT-töitä, mutta nyt oman firmani kautta.

Huomenna Botniahallissa juostaan Pohjalaisen Hallimaraton ja Puolikas. Jos teillä on mahdollisuus, menkää katsomaan! Siellä juoksuhullut kiertävät kenttää ympäri "muutaman" kerran ja jokainen kannustushuuto tulee varmasti tarpeeseen.


Lumottu Öjen.
Yksi lempipaikoistani Telluksella.
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti