keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ja tänään tuulee...

Kun Tuuliviiri pitää blogia, todistaa jokaista ilmansuunnanmuutosta vähintään muutama sata lukijaa. Tuuliviirin ajatukset kääntyvät ilmansuunnasta toiseen hyvinkin lyhyessä ajassa. On torpedoja ja lumimyrskyjä, maanjäristyksiä ja mannerlaattojen halkeamisia. Sitten yhtäkkiä paistaa aurinko, on täysin tyyntä ja levitetään itsestäänruskettavaa omaan selkään notkeuden rajamailla.


Viime syksynä kuvasin aamulenkillä Tampereella joutsenia. 
Ilma oli tyyni, mutta mielessäni kymmenentuhatta Duracell-pupua 
kiillotteli rumpujaan valmiiksi uuteen päivään.

Otetaan sen verran hiio-hoi-komentoa takaisin, että en menekään juoksemaan toukokuussa Kokkolaan ensimmäistä ultramatkaani. Sain toissapäivänä tietää, että Suomessa järjestetään ensimmäistä kertaa Trail Tour Finland, joka yhdistää Suomen kovimmat polkujuoksukisat valtakunnalliseksi sarjaksi. Osakilpailuja on yhteensä kuusi ja sijoituksista saa pisteitä. Mukana olevat juoksutapahtumat ovat aivan huikeita! 


MUKANA MM. RUKA, YLLÄS-PALLAS-HETTA, PYHÄ, KOLI! 

Tiesin välittömästi, kun näin tämän mainoksen, että mun paikka on tuolla. Ensin piti vähän järjestellä asioita, jotta tämä voisi toteutua, mutta nyt homma on selvä. Minä menen tuonne, osallistun jokaiseen mahtavaan juoksuelämykseen, itken silmät päästäni ainakin kuudesti ja sillä selvä. Ensi kesä tulee olemaan mahtava! 

Kiitos maailma, Kiitos järjestäjät, Kiitos elämä, Kiitos Mörökölli!

Tänään muuten tuulee jokaisesta ilmansuunnasta yhtä aikaa.

   4 kommenttia:

 1. Jokaiseen!?! Mahtavaa! Oot mun idoli!

  VastaaPoista
 2. Hehee! Jos kerran Cup järjestetään, kaikkiin mennään :) Sehän on pelin henki ja tuo oman lisäpanoksensa pöpelikössä tarpomiseen. Jihuu! Olis jo toukokuu :)

  VastaaPoista
 3. Oj oj, herkullinen tarjonta toden tosiaan!! Vaikka itse jaksan juosta tuskin 4km pidempään tällähetkellä, niin sekunnin murto-osan haaveilin jo itsekkin osallistuvani :D haha.. jätetään nää polut nyt ainakin toistaiseksi teille paremmin valmistuneemmille! Tsemppiä koitokseen! -Tanja

  VastaaPoista
 4. Just noin "toistaiseksi" :) Lenkkaria vaan toisen eteen ja kaikki on mahdollista! Mukavia lenkkejä Tanja!

  VastaaPoista