keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Mää ja mun trikoot.

Vaasassa on jälleen aivan ihana auringonpaiste ja näillä näkymin tuo paiste on seuranamme koko viikon. Kelpaa! Ei tulisi mieleenkään juosta sisällä matolla, vaan keho kaipaa ulos aurinkoon.

Eilen juoksin töihin, koska se säästää aikaa ja siitä on tullut tapa, jota kroppa vaatii. Hieman haastetta toi museolautakunnan kokous, joka oli töiden jälkeen. Juoksureppuun ei kuitenkaan mahdu työvaatteiden (verkkarit + t-paita), eväiden, meikkien, läppärin ja paluumatkan juoksuvaatteiden lisäksi muuta. Muutama huvittunut ilme kieltämättä kohtasi minut, kun juoksin juoksutrikoissa, reppu selässä, suoraan töistä kokoukseen. Veikkaan, että juoksutrikoita ei oltu ennen Maaherrantalon isossa salissa nähty, mutta nyt on. Saanko esitellä: Maaherran talo - Juoksutrikoot, Juoksutrikoot - Maaherran talo. Kokouksen jälkeen sain kehuja sekä urheilullisesta ulkomuodostani että jaksamisestani. Vastaanotto oli siis positiivinen ja ehkä joku sai siitä inspiraatiota tulla seuraavalla kerralla kokoukseen vaikka polkupyörällä.

Juoksu ja treenaaminen ovat todella korkealla prioriteettilistallani, kuten olette huomanneet. Välillä en kuitenkaan ole valmis luopumaan yhteisestä ajasta Kahvakuulan kanssa, joten sen takia on keksittävä uusia keinoja, jotta aikaa riittäisi kaikkeen. Mieluiten tekisin päivittäin 15 kilometrin juoksulenkkejä, mutta välillä se on mahdotonta. Siksi juoksen työmatkoja, mikä on 7,5km suuntaansa. Treenisuunnittelu on onnistuneen treenin perusta, mutta toisaalta toinen tärkeä seikka on ehdottomuudesta luopuminen. Yllätyksiä tulee päivittäin ja ne eivät saa lannistaa. Pienikin treeni on parempi kuin ei treeniä ollenkaan.


Tämän näköistä herkkua tarjosi Vaasa eilen. 

Tänään tulin aamulähetykseen Radio Vaasaan ja iltapäivällä on Vaasan Sportin tiedotustilaisuus, joten menen tekemään mäkitreenin vasta sen jälkeen. Veikkaan, että tiedotustilaisuudessa on paljon median edustajia, joten täytyy käyttää kaikki keinot hyväksi, jotta saan haastattelut mahdollisimman ripeästi. Tiedotustilaisuuden aihehan on kerrassaan kuumottava ja olen odottanut pääseväni Tomek Valtosen juttusille, mutta mulla on kuitenkin se mäkitreeni.

First Things First ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti