perjantai 3. toukokuuta 2013

Juoksua ja Peeäffää.

Loma Espanjassa oli ja meni. Itkua, iloa, huutoa ja onnellisia hetkiä. Perhelomaa parhaimmillaan (pahimmillaan). Tein kuuden päivän aikana neljä lenkkiä 13km, 10km, 19km ja 15km. Enemmänkin oli tarkoitus juosta, mutta jalkapohjan PF (Plantaarifaskiitti, mulla kantapohjan sisäreunalla kuormittaessa esiintyvää kiputilaa, johtuu yleensä jalkapohjan jännekalvon kroonisesta ylirasituksesta johtuvasta kiputilasta) pisti kapuloita rattaisiin ja oli pakko antaa jalan levätä. Nyt vaan vedetään sinnillä eteenpäin seuraavat neljä viikkoa ja parannellaan Peeäffät kunnolla sitten kesällä.

 Aurinko + hiki = suojaa hartiat ja pää.

Mutta se siitä. Nyt asiaan. 

TUKHOLMAN MARATONIIN 29 PÄIVÄÄ!!!

Seuraavat neljä viikkoa ladataan täysillä mielessä ainoastaan 3.35 alitus. Käyn hierojalla kolmesti, teen Fustraa päivittäin, syön terveellisesti, tilaan tänään uudet juoksulenkkarit ja nukun hyvin. Haluan olla lähtöviivalla lauantaina 1.6 klo 12.00 levännyt, täysin palautunut ja sata lasissa valmis nauttimaan reilun 20 000 juoksuun hurahtaneen kallisarvoisesta seurasta sekä kannustavasta yleisöstä.

Tänään oli oikein mukava paluu arkeen. Ensin aamulla treenautin Fustra Personal Trainer-asiakkaita, sitten vedin kymmenen kilometriä patterien latausta ja iltapäivän vietän täällä Radio Vaasan studiossa.  Life is good.

Päivän biisi Michael Buble: It´s a beautiful day.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti