torstai 30. toukokuuta 2013

2 päivää.

Nyt on ensimmäinen jakso Hyvällä sykkeellä-ohjelmasarjasta nauhoitettu ja Personal Trainerin työt jatkuvat vasta tiistaina, joten ainakin töiden puolesta pääsen huomenna aloittamaan matkani kohti Tukholmaa. Kaikki muu onkin sitten vähän rempallaan, mutta eiköhän tästä selvitä.

Sääennuste lupaa Tukholmaan sadetta 1-3 pisaraa pilven vieressä. Yksi pisara pilven päällä on todella hyvä. Kaksi pisaraa on hyvä. Kolme pisaraa on yksi pisara liikaa, mutta parempi kuin auringonkuva.

Mutta loppujen lopuksi ihan sama. Mää juoksen sen maratonin anyway.

Tankkaaminen tuntuu tehoavan. Paino on noussut pari kiloa ja olo on hyvä. Ei possu, ei ähky, hyvä.Tänään vielä teen Fustran dynaamisia venytyksiä ja core-treenin. Hiukset pitää värjätä, samoin kulmakarvat. Kynnet leikkaan ihan lyhyiksi (helpompi ottaa kiinni muovisista juomakupeista ja en raavi itseäni matkalla) ja kynnet lakataan, tottakai. Suomen lippu pitää myös kiinnittää juoksuasuun. Töiden jälkeen käyn vielä ostamassa energiageelit. Uudet sukat, kuten joka juoksuun, ostan Tukholmasta. Sitten pitää vielä etsiä juoksualushousuni. Viime vuonna pöksyilleni naurettiin, mutta kuinkas ollakaan. Niin sitä vaan minut riisuttiin ensiaputeltassa alushousuisilleni lukuisien silmäparien edessä, joten kannatti jättää puuterinväriset Sloggin Maxi-alushousut sinne kaupan hyllylle, vaikka ne olisivat juostessa kuinka mukavat tahansa. Sain jopa sairaanhoitajilta kehuja pöksyistäni: "Oj, vilka fina trosor du har". Niinpä, jättefina. Jättefina. Javisst.  

Huomenna lennetään kohti Tukholmaa ja käydään illalla hakemassa kisanumero Exposta. Hurjan jännittävää ja hurjan kivaa. Palailen Suomeen sitten vasta maanantaina, joten raporttia saatte heti tiistaina.

Tsemppiä kaikille muille matkaan lähteville ja nautinnollisia kilometrejä!
Miia

3 kommenttia:

 1. Myös minut on riisuttu tuolla samaisessa teltassa ja olen läksyni oppinut :D alusvaatteisiin kannattaa ehdottomasti panostaa!

  VastaaPoista
 2. Oi ei, nyt tuli alushousustressi ;D

  Samoin sulle Miia hurjasti tsemppiä juoksuun! Nautitaan lauantaina :) Täälläkin tankkaus mennyt kohdilleen, energiaa ois kuin pienessä kylässä ja tuntuu, että liian kauan pitää olla aloillaan :)

  VastaaPoista
 3. Hirmuisesti tsemppiä! Hyvin menee :)

  VastaaPoista