perjantai 16. elokuuta 2013

Angry teenager.

Kävin tänään juoksemassa kympin Vaskiluodon kuntoradalla. Saman aikaisesti metsässä maleksi nyrpeän näköistä nuorisoa kartat kädessään. Parkkipaikalle jätetyistä mopoista päättelin, että he olivat ysiluokkalaisia.

Sääliksi kävivät nämä nuoret. Ensin heidät oli pakotettu tunkkaisesta luokkahuoneesta city-metsään, jossa paistoi aurinko ja linnut lauloi. Sitten olisi vielä pitänyt kävellä ihan itse ja etsiä jotain v****n rasteja, joissa todennäköisesti luki jotain v***n kirjaimia, joista piti muodostaa joitakin v***n sanoja.

Ilmeistä päätellen heidät oli myös pakotettu syömään aamiaiseksi myrkkypuuroa ja juomaan päälle kuravelliä (ei muuten oikeasti maistu juuri miltään).

Rasteja oli metsässä useampi, joten olikohan tuohon city-metsäsuunnistukseen varattu koko päivä? Heidän kävelytahtinsa oli niin hidasta, että meinasin nukahtaa, kun juoksin heidän ohitseen. Jos siis teinisi on kateissa illalla, käy katsomassa ykkös- ja kakkosrastin välistä Vaskiluodosta!

Ja jos he kertovat nähneensä itsekseen nauravan juoksevan kääpiön, kannattaa uskoa.  Eräällä esikeski-ikäisellä juoksijalla tuli nimittäin oma teini-ikä turhan elävästi mieleen. Silloin koko elämä oli  yhtä v***n city-suunnistusta.


12-vuotiaana meillä oli parhaan kaverini Sannan kanssa homma selvästi hallussa.
Kuvalla irtosi palkinto Suosikki-lehden kaksoisolentokilpailussa.
Seuraavat vuodet menivätkin sitten istuessa puistossa. 
Jos sinne asti jaksoi kävellä.


      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti