keskiviikko 7. elokuuta 2013

Onnenpäivä.

Onnenpäivä. Sain takaisin iPhonen puolen vuoden eron jälkeen. Olihan se Lumiakin hyvä, jos sen päälle ei olisi astunut. Viikon sisällä sen saannista. Säpäleiksi menneestä näytöstä kun oli turhan hankala nähdä mitään. Ja Lumia ei ole vasenkätisten puhelin. Sen saa koko ajan pois päältä.

Tämä on siis kokeilu. Jos pystyn päivittämään blogia puhelimellani, voin jatkossa lähettää teille itsestäni kuvia vaikka monta kertaa päivässä. Rauhoitu Äiti. Se oli vitsi.

Puhelimessani on tällä hetkellä yksi kuva. Radion rappukäytävästä. Katsotaan, mitä tapahtuu...


Ja se toimii. Onnenpäivä. 

Sitten asiaan. Tänään juoksin 10km. Jalka on hyvä. Sain myös puhelinsoiton, jossa minulle esitettiin erittäin mielenkiintoinen tarjous. Tämän takia joudun nyt penkomaan varastosta laatikon, joka sisältää muistoja 15 vuoden takaa. Laatikossa on lukuisia ruutupapereita, jotka sisältävät harjoituksia pallon kanssa sekä ilman palloa. Ruutupapereihin on tallennettu kaikki vetämäni koripallotreenit ja myös kopioita treeneistä, joihin olen itse osallistunut. Jännittää, mutta mukavalla tavalla. Kerron tästä kaikesta lisää ensi viikolla. Onnenpäivä.

Tänään kävin myös haastattelemassa sirkustaiteilijoita Sirkus Finlandiassa. Oli jälleen kerran vaikeaa peittää omaa innostustaan. Sitä oli kuin juoksija lenkkarikaupassa. Lopputuloksen kuulette ensi maanantaina klo 15.30 Radio Vaasassa. Onnenpäivä. 

Nyt hakemaan tämän perheen tirehtööri tarhasta ja illalla seuraamaan Sirkus Finlandian näytöstä. Onnenpäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti