keskiviikko 14. elokuuta 2013

Jotain uutta, jotain vanhaa.

Nyt on vauhti päällä! Eilen jätin hyvästit Pyhäjärven rannoille juoksemalla vielä kympin Tampereen maisemissa ja illalla ajeltiin Kahvakuulan kanssa takaisin Vaasaan. Samalla fiilistelin sitä tunnetta, kun koulu on valmis. Kulttuurituottaja AMK on nyt nimikkeeni. Huipputunne. Mää tein sen koulun valmiiksi ihan oikeasti! Ai, mitä nyt tapahtuu? Voi kuulkaa, voi kuulkaa...

Jatkan vielä pari viikkoa kevennettyä kesälomaani eli teen sellaista 50 prosentista työviikkoa, joten tänään oli mahdollisuus tuplatreeneihin. 


Ensin kävin salilla ja sitten hain testaukseen uudet Inov8 x-talon 190-maastokengät.


Ja hyvät oli! Ostin puoli numeroa pienemmät kuin Asicset ja Adidakset, koska Inov8:en malli on erilainen. Koko oli juuri loistava. Lenkin alussa kannat väsyivät, mutta jalka tottui yllättävän äkkiä. Metsäpoluilla ja hiekkatiellä oli helppo juosta. Varmaan oikea sana olisi miellyttävä. Oli miellyttävä juosta. Märällä kalliolla kengät eivät pitäneet, mutta mitkä kengät pitää? 


Löysin Gerbystä uuden lammikon. Vaikka juoksen samoja pikkupolkuja lähes päivittäin ristiin rastiin, löytyy tästäkin pikkumetiköstä aina jotain uutta. 


Lopuksi juoksin vielä Rapiksen huipulle. Visst är det vackert? Ja ihan takapihalla. 

Totuttelu uusiin kenkiin jatkuu huomenna ja projekti "Vaarojen maraton 2013" on hyvällä mallilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti