maanantai 12. elokuuta 2013

Juoksuviikonloppu.

Lauantaina käytiin Tampereen Ikeassa, joten otin treenikamat mukaan. Lihapullien sekä ostosten jälkeen lähti Kahvakuula mummun ja papan kanssa kotia kohti, kun itse käytin tilaisuutta hyväkseni ja juoksin keskustan läpi kotiin. Päätin kokeilla hieman puolimaratonvauhtia ja lenkin keskellä juoksin kovempaa 7km . Aikaa meni 32min. Yllättävän helposti tuo irtosi, vaikka kovemmat treenit on kantapään takia ollut harvassa. Kokonaismatkaksi tuli 14km, joten kelpo lenkki. 

Sunnuntaina oli aivan mahtava ilma, joten pitkälle lenkille lähti enemmän kuin mielellään. Päätin kiertää Pyhäjärven ja matkaa kertyi 32km Tampere-Pirkkala-Nokia-akselilla. Matka oli pitkä, mutta menin todella rauhassa. Aikaa vierähti 3h 22min, joten hyvä treeni ajatellen Vaarojen maratonia. Ensi sunnuntaina teen saman ajallisesti, mutta kävelen osan ja näin säästän jalkoja.

Se oli sitten viime viikon juoksusaldo 75km. Kyllä kelpaa, mutta kyllä sen myös kropassa huomaa. Tämä viikko otetaan taas rennommin ja monipuolistetaan treenejä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti