maanantai 25. maaliskuuta 2013

4 päivää kisaan ja laihdutuskuuri.

Kyllä. Johdin teitä tahallisesti harhaan. Otsikko on totta, mutta nämä kaksi asiaa tullaan käsittelemään täysin eri kontekstissä.

4 päivää kisaan. Pääsiäismaraton. Perjantaiksi on luvattu hienoa säätä. Startti on klo 11 ja tällä hetkellä lähtöön luvataan -4. Paria tuntia myöhemmin lämpötila olisikin jo +2, joten pitää miettiä vaatetus tarkkaan. Vaihtoehtomatkat on 14km, 28km tai maraton 42km. Keventely on käynnissä ja kevyt tankkaus on käynnissä. Ai, mitä mää tankkaan tai keventelen niinkin lyhyelle matkalle kuin 14 km? Pitää varautua kaikkeen. Pitää varautua siihen, että perjantai-aamuna tunnen itseni energiseksi kuin Duracell-Pupu ja haluan jalkojeni tikittävän kuin PääsiäisDuracell-Pupun rumpukapulat. Varautua siihen, että tämä on se päivä, jolloin kiroan jäykistyneet jalkani 30km juoksun jälkeen ja pakotan ne juoksemaan maaliin lujempaa kuin koskaan. Hyvin todennäköistä on myös, että juoksen ainoastaan 14km. Tai 28km. En tiedä, enkä haluakaan tietää. Pidetään jännitystä yllä!Eilen pidin levon, tänään otin maratonvauhtisen lyhyen treenin juoksumatolla ja huomenna varmaan vauhtileikittelen illalla 5km. Sitten lepään kaksi päivää ennen kisaa. Tai en lepää. Joka päivä teen 45min. Fustra-treenin, kuten tein tänäänkin. En tiedä, mitä tapahtuu perjantaina, mutta ajattelin jälleen pitää ensisijaisesti hauskaa.

Sitten se laihdutuskuuri. Sellainen alkaa meidän taloudessa tänään. "Rakas, sinusta on tullut pullukka" on meidän perheessämme täyttä totta. 3,5-vuotias chihuahua Sami on paisunut aikalailla talven aikana. Ensin olin sitä mieltä, että onpas Samin karva tuuhentunut, mutta jepjep. Asioiden oikean laidan paljasti vierailu puntarilla ja nyt on Samin vuoro saada oma Personal Trainer. Ohjelmassa lisää liikuntaa pakkasta vihaavalle pullukalle ja ykkösruokkija Kahvakuula saa lopettaa koiran jatkuvan syöttämisen. Huomasitte varmaan, kuinka pesin koiranomistajan vastuuni tästä koirani lihomisesta? Ei vaan. Minun vikanihan tämä on täysin ja nyt on aika toimia. Heti. Tänään.

Sami vahtii 3kk ikäistä Kahvakuulaa.

 Aamukuudelta on innostuneen näköinen koira lähdössä lenkille. 
Emäntä on muuten ihan yhtä innostunut.

Jos syöt jotakin, tässä on yleisö.
Siksi autoni on täynnä karkkipapereita.

Kahvakuula syöttää välipalansa Samille, joka on eristetty portilla, 
jotta Sami EI söisi Kahvakuulan välipalaa.

Frendit.

Mun leijona.

     

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti