keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Lepoa ja pullistelua.


Maanantaina kävin pyörähtämässä kuvauksissa Helsingissä. Aiheena oli tällä kertaa Fustra ja lopputuloksen näette sitten joidenkin viikkojen kuluttua. Hauska, juoksumotivaatiota nostattava kokemus.

Motivaation ollessa jälleen huipussaan tunsin harmikseni oloni oudoksi tiistaina ja treenit oli pakko jättää väliin. Ehdin jo sadatella kohtaloani jatkuvasta sairastamisesta, mutta oikea syyllinen paljastui yöllä. Tuttuun tapaan tulehtuneet viisaudenhampaat aiheuttivat ensin flunssankaltaiset oireet ja vasta vuorokauden kuluttua tulehdus ilmeni hampaissa. Nyt huilailen vielä tulehduksen huipun ja katson tarvitaanko tähän antibiootit vai meneekö kipuilu päivässä parissa itsekseen ohitse. Viisaudenhampaani, joista siis oireilee 3/4, kuvattiin muutama viikko sitten ja repiminen alkaa elokuussa. Itse asiassa luulen, että ne pitää leikata sairaalassa, joten voin samalla pyytää kokovartalopuudutuksen.

Eli täällä ollaan laiskoteltu jo kolme päivää putkeen! Suoraan sanottuna tekee kyllä kropalle hyvää. Tässä on kuitenkin pari rankempaa juoksuviikkoa takana ja olen oikeastaan levännyt pari päivää putkeen viimeisen vuoden aikana ainoastaan silloin, kun olen ollut kipeänä. Ja sehän nyt ei mitään oikeaa lepoa ole.

Mitäs mun vatsalihasprojektille kuuluu? Ihan hyvää. Tässä kertauksena edellinen kuva ja uusin parin päivän takaa:

 Vertauskuva 1.

Vertauskuva 2.

Ja kyllä! Jotakin tapahtuu hitaasti, mutta varmasti.


2 kommenttia:

  1. No vautsivau! Eikä nyt edes niin hitaasti, eihän ekasta vertauskuvasta ole juurikaan aikaa! 8)

    VastaaPoista
  2. Nämä on oikein kehittäviä tavoitteita :)

    VastaaPoista