perjantai 1. helmikuuta 2013

8 asiaa itsestäni.


Sain Sansulta eilen haasteen blogiini. Näin harvinaisen vapaapäivän kunniaksi keitin pannullisen kahvia ja vastaan haasteeseen.

1. Kiitä haasteen antajaa: Kiitos Sansu! Vastaan tähän mielelläni ja blogisi sai uuden seuraajan.

2. Jaa haaste kahdeksalle bloggaajalle: Selvä juttu. Valitsen Sanniksen, Jemmin, Marin, Markon, Riikan, Sallan, Tanjan ja Sannan.

3. Ilmoita näille haasteesta: Näin teen.

4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi: Minähän tykkään puhua itsestäni, tykkään kirjoittaa itsestäni ja tykkään olla itseni, joten tämä tehtävähän sopii minulle erinomaisesti!


KAHDEKSAN SATUNNAISTA FAKTAA ITSESTÄNI

1. Asioiden pitää olla suorakulmissa. Työpöydällä, kaupan kassalla, pankissa. Esimerkiksi vinossa oleva kortinlukija kaupassa, vinossa oleva kynäteline tiskillä tai vino vuoronumerolappukori pankissa. AUTS! Korjaan ne suoraan. Pyöreät asiat sallitaan, kunhan ne on suorassa. Epämääräiset paperi- ja levypinot sallitaan, kunhan ne ovat suorakulmissa. Kotona en valitettavasti voi asiaan vaikuttaa ja silloin kaikki muodot ovat sallittuja.

2. Lempibändini on Foo Fighters. Listaani kuuluu myös Hanoi Rocks ja Linkin Park. Näiltä bändeiltä menee kaikki. Yksittäisistä biiseistä fanitan ihan mitä vaan kappaleita, joista tulee hyvä fiilis.

 
Krissen kanssa Foo Fightersin keikalla toissa juhannuksena.
Varmaankin menossa 28. raskausviikko.
 
3. Olen Ilves-fani. Olen aina ollut ja tulen aina olemaan. Nuoruuteni vierähti Hakametsän hallin kulmilla asuessa ja hallilla käytiin lähes päivittäin. Mutta pituuteni jäädessä vajaaksi (158cm), jäi kansainvälisen mallin ura luomatta. En siis saanut omaa jääkiekkoilijaa, joten nain kolmiloikkaajan. Toisaalta lapset on siinä mielessä kivoja, että niiden kautta voi elää omaa nuoruuttaan uudestaan. Vai mitä?

 
Kahvakuula samanikäisenä kuin luovutettavat koiranpennut.
 
 
Hakametsän kiakkopyhättö. Ipa lämmittelee. 
 

4. Olen vetänyt jumppia enemmän tai vähemmän 12 vuotta. Ohjelmistossa on ollut Les Mills-ohjelmista Bodypump, Bodyattack, Bodystep, Bodybalance ja Bodyattack. Olen ohjannut Spinningiä, Pilatesta, keppijumppaa, tuoliaerobiciä, vauvajumppaa ja lukuisia muita. Mutta nyt olen lopettanut muutamaa satunnaista tuurausta lukuunottamatta. Jumpanveto oli kivaa ja ehkä teen sitä vielä joskus tulevaisuudessa. Nyt nautin juoksemisesta.

 

 
5. Vihaan suolakurkkuja ja paprikaa. Ne toimivat minuun samalla tavalla kuin valkosipuli vamppyyreihin. Muuten kyllä pidän ruuasta ja sen laittamisesta. Ajattelinkin aloittaa ruokablogin, jossa esittelen toinen toistaan kutsuvampia annoksiani.

 
Nam! Ja muovilautaselta.

6. Rakastan kirkkoja. Voisin istua pitkiä aikoja kirkoissa ja nauttia tunnelmasta. Ulkomailla etsin yleensä kirkot käsiini ja sitten vain istuskelen siellä. Minusta olisi hauska joskus opiskella teologiaa, vaikka suhtaudun uskontoihin lähinnä historiallisella perspektiivillä. Lempikirkkoni on Tampereen Tuomiokirkko, jossa menin myös naimisiin. Juuri Tuomiokirkon kirkkokuorossa isovanhempani tapasivat ja itsekin olen laulanut Tuomiokirkon lastenkuorossa.

   
Hääpäivänä.
 
7. Jag älskar Bubs hallonlakritsskallar! Eli lempikarkkini on vadelmalakritsipääkallot. Niitä voisin syödä pussin jos toisenkin ja pääkallot ovatkin Europen lisäksi ehdottomasti länsinaapurimme parasta antia.
 
 
  
8. En ole ikinä pelannut Angry Bird-peliä, enkä ole koskaan edes nähnyt Angry Bird-peliä.
 
 


Siinä siis kahdeksan asiaa itsestäni. Nyt ponnari väkkärälle ja kohti juoksutreenejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti