sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Sumuinen sunnuntai.


Aloitan listaamalla tähän kaikki osaamani kirosanat:Jotka deletoin saman tien, koska äitini lukee blogiani ja oikeasti en osaa yhtään kirosanaa.

Eilen illalla vietettiin Mörököllin kanssa iltaa ihan kahden vaan. Ei, emme istuneet sohvan nurkassa rapsuttamassa toisiamme. Emme myöskään syöneet päivällistä hempeästi kynttilänvalossa, vaan ensin katsoimme ampumahiihtoa, sitten yleisurheilua ja loppuillan pelasimme romanttisesti pleikkaria. Mukavaa oli, mutta illasta kurkkuni alkoi jälleen kerran kipeytyä. Tänään olo on ollut kaikkea muuta kuin hyvä. Siis miten saan itseni aina kipeäksi ennen juoksukisoja? Ja mistä tämä tämän kertainen "mukaflunssa" on tullut?

Olen nyt kuitenkin positiivinen tämän suhteen ja toivon, että huomenna herään ilman kurkkukipua ja ilman tätä sumuista olotilaa. Onhan tämä nyt kumma.

Tällä viikolla tuli juoksua 63km ja Fustran dynaamisia venytyksiä sekä keskivartaloliikkeitä tein ennätysmäärän. Pakaralihaksetkin alkavat pikkuhiljaa heräilemään viikon takaisesta hiihtolenkkikoomastaan, kun tukkoiset lonkankoukistajat laittoivat hetkeksi koko aktivointiketjut sekaisin. Vihdoinkin syvät vatsalihakseni pakaralihasten kera pääsevät aktivoitumaan koko arsenaalillaan ja juoksuasento kiittää.

    
Murr kurkkukivulle.

   

5 kommenttia:

 1. Hyvä treeniviikko sulla takana! Ja nyt Hus pois kurkkukivut ja mukaflunssat ja tsemppiä ens viikon treeneihin :)Mä keskityn liikkeisiin, joilla saa lonkkaa kuntoon. Hyviä vinkkejä on tullu kamuilta...eiköhän tässä viikon parin sisällä taas juosta :)

  VastaaPoista
 2. Pois vaan kurkkukivut ja lonkkasysteemit!!! Kannattaa kyllä tehdä KAIKKI mahdolliset yritykset tuohon lonkkaan ja todennäköisesti saat sen nopeasti kuntoon, kun maltat keskittyä sen avaamiseen, koska mitään traumaa ei kuitenkaan ole tapahtunut. Pitäähän mulla olla joku kaveri tulevaisuudessa siellä veteraanien MM-skaboissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin se menee. MM-skaboissa nähään vielä :)

   Poista
 3. Murr Murr! Mieki murisen tolle kurkkukivulle :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä Munkkitossu! Nyt se ainakin katoaa!

  VastaaPoista