torstai 28. helmikuuta 2013

Elämä täynnä treeniä ja musiikkia.


Flunssa on nyt melkein selätetty ja oman elämänsä huippu-urheilija alkaa olemaan treenikunnossa. Ääni on vielä hieman käheä ja niistäminen on kivaa, mutta eiköhän tämä flunssa ollut nyt tässä.

Aamulla kävin jälleen treenaamassa asiakkaiden jälkeen pitkän kaavan mukaan. Ensin salilla Fustraa. Aloitin liikkuvuudella, sitten aktivoin lisää juoksuasentoa tukevia lihaksia, herättelin pakaraa ja lopuksi aktivoin keskivartaloa, jota kylläkin aktivoidaan jo kaikissa edellä mainituissa osioissa.

Tuntui hieman tylsältä mennä matolle juoksemaan, kun olin eilen päässyt raittiin ilman makuun, mutta tämä oli nyt ajallisesti jälleen paras vaihtoehto. Nostin matolla hieman vauhtia eilisestä ja porotin kymmenen kilometriä. Raskastahan se jälleen oli. Ei tämän hetkisen olon takia, vaan flunssan jälkeen on aina vaikea saada kroppaa rennoksi ja rullaavuutta juoksuun. Tuntuman saaminen vie muutaman kerran ja kyllä se siitä hiljalleen. Näin myös eilen videota Gran Canarian maratonilta ja nyt pitää saada lisää liikettä olkaniveleen. Loppumatkasta kyllä haroin käsilläni kuin vaahtobileissä kohti baaritiskiä.

Iltapäivä vierähti tuttuun tapaan Radio Vaasan iltapäivälähetystä juontaessa. Radiolla on mukava työilmapiiri ja hauskat työkaverit, joten puhunkin iltapäivistä yleensä "mini-lomina". Kun olen studiossa juonnan, venyttelen ja syön. Uutisfriikkinä rakastan ajankohtaista ilmapiiriä ja musiikkitietämykseni on lisääntynyt 500% viimeisten yhdeksän kuukauden aikana, jonka olen ollut radiolla töissä.

Olen onnentyttö, kun saan tehdä kahta unelma-ammattiani! Ja juosta. Ja elää Kahvakuulan ja Mörököllin kanssa. Ja ylipäätänsä olla elossa.

Tämän päivän biisi oli ehdottomasti Rihannan Stay. 
Loistava.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti