torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää ystävänpäivää!


Eilen juoksin kympin, tänään juoksin kympin. Koska pari viikkoa sitten nostin hieman vauhteja sekä peruskestävyyslenkkeihin että vauhtikestävyyslenkkeihin, pidän juoksemani kilometrit vielä suunnilleen samoissa. Maaliskuun alun maratonin jälkeen alan nostamaan myös juostuja kilometrejä, jolloin kympeistä tulee yksitoista kilometrisiä ja pitkät lenkit mennään aina päälle 22km. Ai, miksi? Kuten olen aiemmin todennut, valmennan itseäni kuuntelemalla itseäni. Kun olen juossut maratonin alle 3.30, otan valmentajan. Siihen asti menen fiiliksellä parhaaksi katsomallani systeemillä, joka täyttää sekä fyysiset että henkiset rotkoni.

Seuraavaan maratoniin on reilut kaksi viikkoa. Edessä on normaalia harjoittelua, tuparit ja muuta mukavaa. Otan tuon maratonin puhtaasti harjoituksena, jalkojen totutteluna ja kokemuksena. Keventelen vähän, tankkaan vähän, yritän ajatella juoksua etukäteen vähän.

Mutta suunnitelma mulla tottakai on! Lähden juoksemaan tasaisia kilometrejä 5.10/km. On mielenkiintoista nähdä kuinka pitkälle jaksan. Jos jaksan koko matkan tuolla vauhdilla, lopussa kello pysähtyy aikaan 3.40. Jos en jaksa, pitää / täytyy / SAAN harjoitella kovempaa.


Sain lähetyksen Studio Ticketistä Radio Vaasaan.
Oikein hyvää ystävänpäivää teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti