sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tunnelmia (videota) Gran Canarialta.

 
No niin! Tässä muutama lyhyt video Gran Canarian maratonilta. Pidempikin video on tulossa juoksun eri vaiheista, mutta muutama makupala ennen sitä. Ensimmäinen on 38km kohdalta eli maaliin on 4km. Vauhti on 9km/h eli järkyttävän hidasta. Joka paikkaan sattuu ja kyyneleet valuu välillä poskilla. Taidan sanoa jotakin, että "nyt on raskasta".
 
 
Pylly näyttää turhan isolta sinisissä shortseissa. Meille rinnattomille tuo pylly on arka paikka.
 
 
Näytän aika vihaiselta, mutta oli raskasta vetää loppukiri. Nyt harmittaa, että en edes yrittänyt voittaa tuota oranssipaitaista.
 
Vielä 3 viikkoa seuraavaan maratoniin. En jaksa odottaa enää yhtään. Tämä on pahempaa kuin jouluaaton odottaminen lapsena. Riippuvuuteni juoksuun on edennyt jo ihanan pitkälle.  
 


6 kommenttia:

 1. Hiemanhan siinä askel jo painaa, mutta pitäähän sen viimeisillä kilsoilla painaakin. Onpahan irronnut viimeisetkin mahlat pakaroista, eikä ole teeskennelty, hienoa! :)

  VastaaPoista
 2. Heheh! Yksi päivä juoksin hetken 9km/h, kun halusin kokeilla ja olihan se nyt hidasta :) Toisaalta hiihdin vieläkin hitaampaa :)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän se saapi maran lopussa vähän painaakki. ;) Tuliko tossa enkka? Palio oli aika? Hyvällä tsempillä nautit juoksusta. Hyvä!

  VastaaPoista
 4. ...löytyihän tuo aikasi näköjään vanhemmista teksteistäsi. Upea aika. :)

  VastaaPoista
 5. Hei Cosmos! Aika oli kyllä ihan jees, mutta ei vielä tyydytä :) Mutta onneksi kausi on vasta alussa ja kisoja pääsee juoksemaan nautinnolla vielä monen monta :) Tsemppiä sinnekin treeneihin!

  VastaaPoista
 6. Niin sitä pitää, antaa nälän pysyä kroonisena. Asenteella saa paljon aikaa, ja se näyttää olevan vahvuutesi. Hienoa! Kiitos tsempeistä - aina sitä tarvitaan.

  VastaaPoista